Shirtsponsor

advies van rutger

BALPRO ACADEMIE

Wij zijn trots te kunnen vermelden dat wij Advies van Rutger aan ons hebben gebonden als shirtsponsor van de Academie.

Advies van Rutger shirtsponsor Balpro balpro academie voetbalschool
Advies van Rutger Balpro academie shirtsponsor sponsoring balpro.nl voetbalschool

ADVIES VAN RUTGER

Jouw persoonlijk hypotheekadvies. In 2008 heb ik de overstap gemaakt naar het onafhankelijke intermediair, een beslissing waar ik nog steeds erg blij mee ben.

De eerste 8 jaar ben ik werkzaam geweest bij een grote adviesketen. De laatste jaren bij een kleinere zelfstandige intermediair in Wageningen. Bij alle werkgevers heb ik veel mogen leren. Bij de grote keten vooral hoe je een traject efficiënt kunt afhandelen en bij de lokale intermediair hoe het wereldje eigenlijk in elkaar zit.

Deze jarenlange ervaring en opgedane kennis op het gebied van financiële dienstverlening vormen de basis van mijn bedrijf ‘Advies van Rutger’ in Bennekom.

Ik combineer snelheid, duidelijkheid en moderne technologie met betrokkenheid, prijsbewustzijn en een persoonlijke aanpak. Met uiteindelijk maar één doel: het beste financiële advies voor mijn opdrachtgevers.

Het meest trots in mijn werk ben ik om genomineerd te zijn geweest voor de titel Erkend Financieel Adviseur van het jaar 2017! Uiteraard ben ik er ook trots op dat ik ontzettend veel mensen blij heb mogen maken en dat deze mensen me na al die jaren nog steeds weten te vinden! 

Chat openen
1
Wat leuk dat je Balpro Academie bezoekt, kunnen we je helpen?
× Hoe kan ik je helpen?